Beginners bootcamp

Beginners Bootcamp Bij Beginners Bootcamp richten we ons op het gecontroleerd uitvoeren van oefeningen. We leren jou hoe je een oefening uitvoert en welke beweging je daarbij moet maken. Je zal hierbij genoeg rust krijgen tussen de oefeningen om te herstellen. Bij deze les ligt het tempo iets lager Is dit voor iedereen toegankelijk? Kan iedereen deelnemen aan Beginners Bootcamp? Ja, natuurlijk is dit voor iedereen toegankelijk. Maar we proberen te differentiëren en rekening te houden met gezondheid en verschillende conditie niveaus. Iedereen helpt elkaar als team om beter te worden en resultaten te bereiken.

Een les van 60 minuten
Wij helpen jou de bewegingen onder controle te krijgen
Variatie in oefeningen
Laagdrempelig

Total Body Bootcamp

Bij Total Body Bootcamp richten we ons op het hele lichaam. We gebruiken krachtuithoudingsvermogen, conditie, snel en effectief calorieën verbranden en vooral je eigen grenzen verleggen.

Is dit voor iedereen toegankelijk?

Kan iedereen deelnemen aan Total Body Bootcamp? Ja, natuurlijk is dit voor iedereen toegankelijk. Maar we proberen te differentiëren en rekening te houden met gezondheid en verschillende conditie niveaus. Iedereen helpt elkaar als team om beter te worden en resultaten te bereiken. Hier wordt soms gebruik gemaakt van materiaal.

Een les van 60 minuten
Verbetering conditie
Lichaam sterker maken
Gemiddeld niveau

Killer Abs Bootcamp

Bij Killer Abs Bootcamp richten we ons vooral op de buikspieren. We gebruiken krachtuithoudingsvermogen, conditie, snel en effectief calorieën verbranden en vooral je eigen grenzen verleggen. Is dit voor iedereen toegankelijk? Kan iedereen deelnemen aan Killer Abs Bootcamp? Ja, natuurlijk is dit voor iedereen toegankelijk. Maar we proberen te differentiëren en rekening te houden met gezondheid en verschillende conditie niveaus. Iedereen helpt elkaar als team om beter te worden en resultaten te bereiken.

Een les van 60 minuten
Vooral gericht op de buikspieren
Goed voor vetverbranding
Verbetering conditie